En blogg for familier med lopper i blodet

Siste runde i Thailand

Vi er inne på siste runde i Thailand. Det er vemodig. Ingen vil hjem, men vi må hjem om noen dager. Det har vært så forbanna vellykka. Det er hyggelig å komme «hjem» til pensjonistresorten Skandinavian Village, etter noen travle dager i Pattaya. Vi er fortsatt nesten alene, og bassenget er så klart superpopulært hos ungene.

Bassenget er vårt
Kokkene er på plass
Bilen uten dører og vinduer

Men vi nøyer oss så klart ikke med det. Det blir noen turer med bilen uten vindu og dører til kjøpesenteret Big C som har et veldig bra lekeland. Så far kan ligge rett ut og lese Harlan Coben – Den Fremmede. Vi lager mer hamburger og sushi på lekelandet som er rett rundt hjørnet. Vi får også spilt airboard, Willy får sitte foran i bilen uten vindu og dører, vi tar selfie med Hulken, spiser middag på en parkeringsplass og får oss noen herlige restaurantbesøk. I tillegg kjøper vi «verdens største» kjærligheter. Men uansett hvor mye vi forsøker å fortrenge det så kommer dagen hvor vi må stikke. Barna vil ikke, de voksne vil ikke, men vi må. Vi lover oss selv at det ikke må drøye for lenge til neste gang. Vi skal definitivt feire jul med bestefar og Ingrid her. 

Avslutningen på siste runde i Thailand

Men vi kommer oss til flyplassen og får sjekket inn, og for en gangs skyld har vi god tid. God tid helt til mor blir nektet å boarde flyet. Det er et eller annet med bagasjen hennes. Hva faen. Hun blir eskortert vekk, mens jeg sitter igjen med Klara, Nelly og Willy. Ikke populært. Nå er det 15 minutter til boardingen stenger. De kan ikke garantere at vi kommer med flyet. Far puster lettet ut når mor kommer geleidet tilbake av flypersonalet. Heldigvis uten håndjern. Vi boarder som sistemann. Eller «sistehen» som det sikkert heter i Sverige. Vi skal hjem. Eller vi skal være hjemme i noen timer. Vi lander 08:00 og skal dra videre med campingvognen ca 14:00 med kurs Gøteborg, og sluttdestinasjon Vastervik Camping og Resort.

Restauranten utenfor allfarvei
Ingen vil hjem

Uansett hva folk mener om Thailand og Asia. Om det er uhygienisk på restauranter, farlig trafikk, søppel i gatene og dårlig infrastruktur. Dette gir minner for livet. Vi syns det er viktig at vi i verdens rikeste land får oppleve litt annet enn hytta på fjellet, barneseter med isofix, 5 om dagen i barnehagen og 8-16 liv. Vi føler at en ikke kan bli for unge til å få perspektiv på ting og alle har godt av litt forandring, og utfordringer i hverdagen. Lenge leve Thailand.

Mor kom seg «heldigvis» hjem
Willy slækkærn på bagasjevogna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *