2020-05-31

Bang Saen – Skandinavian Village

En dag inn i Thailandferien og det er full rulle. Barna sover ganske lenge, til rundt 8:30, men så er det på med solkrem og vi blåser opp den enorme hummeren vi har kjøpt. I tillegg til 2 bademadrasser, en badebåt, skumgummistenger og synkepinner. Det blir bading i Skandinavian Village. Barnefamilien fra helvete er klare for å virkelig innta pensjonistresorten. Det blir ikke som sist når vi var alene på hele poolområdet.

Badehummer og en haug andre remedier er på plass i bassenget.
Hummeren og diverse ting er på plass

Det blir et kjør fra første stund, men heldigvis er det noen flere familier på besøk med små barn. Det hjelper litt. Det blir 7 timer i bassenget kun avbrutt med 45 minutter i pool baren for å spise stekt ris med scampi. Skandinavian Village er virkelig et sted for Willy, Klara og Nelly. Og også for Frode og Johanna. Vi ligger på solstolene og ser på ungene storkose seg. Snakk om kontraster fra -3 grader og sludd i Oslo. Willy sier han vil være i Thailand resten av livet. Det er nesten så mor og far er enige. Bading i Skandinavian Village gir ihvertfall mersmak.

Bading i Skandinavian Village med mageplask og stup.
Mageplask er populært
En kjapp tur for å fylle opp tanken

Dartturnering

På kvelden blir vi med på Dartturnering med pensjonistene. Bestefar ryker heldigvis ut tidlig, mens far tar fram gamle kunster. Han slår ut pensjonist etter pensjonist helt til han havner i finalen med Kim. Da bikker far under for presset og leverer 0+4+1 i finalen. Kim har noe sånt som 9×3+14+8. Utklassing. Jeg later som det er okay, men det er det så klart ikke. First loser.

Bestefar ryker rett ut av dartturneringen
Bestefar kurver det til
Far imponerer med dartteknikk og tar en fortjent 2. plass i turneringen.
Far leverer klasse

Vi avslutter kvelden med at far får gravøl, så vi får avsluttet kvelden på en veldig hyggelig måte allikevel. Selv om far er en smule bitter etter tapet. Vi kommer oss i seng for å lade batteriene til neste dag.

En kommentar til “Bang Saen – Skandinavian Village

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *