2020-05-31

One night in Bangkok at Marriott Hotel Sukhumvit

One night in Bangkok makes a hard man humble. Not much between despair and ecstasy. One night in Bangkok and the though guys tumble. Can’t be too careful with your company. I can feel the devil walking next to me.

Ja, Andersson og Ulvaeus kunne få sagt det. Nå er det vår tur. Endelig barnefri, men uten en hard man eller though guy. Vi skal bare nyte det den sjuke byen har å by på. Det blir nyttårshelg på Marriott Hotel Sukhumvit. Vi skal feire nyttår, så det er viktig med en kul takterrasse. Det har virkelig det hotellet her. Vi starter rolig dagen før dagen og slenger oss ved poolen. Ølen er dritdyr (250 baht), så vi klarer oss med en, men ikke på deling. En hver.

Duvel ved bassenget på Marriott Sukhumvit til strålende sol
En stakkars øl på Marriott
Strøkent oppholdsrom på Marriott Sukhumvit
Stua på Marriott
Badekar med utsikt over Bangkok
Badekaret

Etter et par timer ved poolen er det på tide med massasje. Min er perfekt. En time. Bortsett dra at jeg skal merke dagen etterpå at jeg har glemt solbrillene. Vi får oss lunsj på Sit and Wonder. Et hyggelig sted rett borti gata.

Lunsj på den kule restauranten Sit and Wonder
Johanna på Sit and Wonder

Vi stikker videre til roof top bar på et hostel. Det er en roof top, men 4. etasje er ikke så høyt i Bangkok. Vi har utsikt mot sky train, men det er veldig hyggelig. Vi får god feeling og tar en drink. Johanna er fortsatt ikke helt fornøyd etter massasjen ettersom hun kun tok nakke og skuldre. Hun vil ha en time til. Vi kjører på med fotmassasje. Jeg har ikke så sansen ettersom jeg får halvpanikk når noen tar meg på føttene i tillegg til at jeg blir «mobba» for verdens styggeste føtter. Jeg blir torturert, mens Johanna digger det.

Vi nyter kvelden på en liten roof top bar på Thonglor Travellers
Roof Top på Thonglor Travellers

One night in Bangkok med nattklubb og karaoke

Vi dundrer på videre etter å ha dressa oss opp på rommet, tatt en øl og hørt på bra musikk. I tillegg til å plage nære og kjente med bilder av hva vi gjør. Vi stikker på Sing Sing. Ikke fengslet i New York, men nr 1 på listen over nattklubber i Bangkok. De er ikke nr 1 dagen før nyttårsaften. Det er nesten tomt. Vi stikker etter en halvtime. Vi stikker på Karaokebar. Wood Ball. Det er dritkult. En gammel mann stotrer seg gjennom Yellow Submarine. Nabofyren har bestilt en hel flaske whisky til seg selv. Et annet par er tonedøve når de synger Linger med Cranberries. Selv tar vi min standardlåt. Piano Man med Billy Joel. Vi «nailer» det så klart, selv om Johanna finner ut etterpå at hun ikke hadde slått på mikrofonen så det var far i huset som leverte til «stående» applaus. First Night in Bangkok har vært helt kanon. Så første etappe av vår nyttårshelg på Marriott Hotel Sukhumvit er gjennomført. Vi er litt slitne i dag, men uten unger står vi opp 1030 for å stikke til et frokoststed. Men i dag skal vi toppe det.

Det blir en runde karaoke på Wood Ball Sing Sing før vi tar kvelden.
Vi er klare for Wood Ball Karaoke Bar
Piano Man
Yellow Submarine med lokal helt

7 tanker om “One night in Bangkok at Marriott Hotel Sukhumvit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *