En blogg for familier med lopper i blodet

Nyttårsaften på Marriott Sukhumvit og Central World Plaza – Bangkok

Så var dagen der hvor det er på tide å feste seg ut av det gamle året og inn i det nye. Det blir nyttårsaften på Marriott SukhumvitVi startet gårsdagen med karaoke, drinker og nattklubb, så vi våkner litt hese etter gårsdagens karaoke. Planen er å stikke til Siam Square litt utover dagen, før vi inntar takterrassen på Marriott Sukhumvit rundt 19. Vi får oss en matbit og tar Sky Train til Siam Square hvor vi skal sjekke ut Central World Plaza

Siam Square
Central World

Central World Plaza

Det er et enormt opplegg. Det samles rundt 200.000 personer her. Det begynner allerede å bli fullpakka rundt kl 16. Folk står i kø for å komme seg til de beste plassene. Dvs at de skal stå fra nå og frem til kl 0000 i natt. Når dørene åpnes løper folk som gale for å komme lengst frem. Det har vi blitt for gamle til. Vi kjøper oss en øl og ser på galskapen før vi drar tilbake til hotellet og litt mer ordnede former.

Førstemann inn til festivitetene
Neon dekker det meste av Siam Square

Octave Rooftop Bar

Det er på tide med Octave Rooftop Bar på Marriott. Vi stæsjer oss litt opp og gjør oss klare for nyttårsaften på Marriott Sukhumvit. Stilen der oppe er ganske laid back og det er behagelig. Utsikten er helt sinnssyk. 360 grader utsyn mot Bangkok, og det er fri bar. Eller fri i den forstand at vi har betalt inngang på forhånd. Vi har flaks og får et av bordene som ligger ytterst ved glassrekkverkene. Nå skal vi nyte oss inn i det nye året.

Far
Mor
Marriott Sukhumvit – Takbaren

Kvelden og natten blir helt kanonbra. Vi er enige om at begge har hatt sin beste nyttårsaften. Selv med en halvtimes avbrytelse fra en fyr som ville være show off hos oss. Han bestilte inn en 5000 kroners champagne, sendte den tilbake fordi det ikke var riktig år. Han skulle så klart ha 2005 og ikke 2006. Selv kona hans får nok av stjernenykkene og går. Han er milevis unna Johanna og min sin type ettersom vi ikke kjenner forskjell på den billigste Cavaen og den dyreste champagnen. Han stikker heldigvis etter en halvtime, som føltes mye lengre. Uansett er Octave Roof Top det råeste stedet vi har feiret nyttår. Det ble litt som en Champions League finale med seier til Liverpool. Så det er tommel opp for nyttårsaften på Marriott Sukhumvit.

360 grader på Octave Roof Top Bar

2 thoughts on “Nyttårsaften på Marriott Sukhumvit og Central World Plaza – Bangkok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *