En blogg for familier med lopper i blodet

Avslutningen på Thailandsturen

Vemodig. Ingen har lyst til å dra, men nå venter Singapore en uke, men mor skal tilbake på jobb der. På lørdagen blir det en tur på stranden som Thomas Ledin synger det. Mor jogger ned til stranda i Bang Saen. Kudos. Vi klinker til med McDonalds ettersom barna skriker etter HAAMMBULGEEL. Det er idyllisk og deilig på stranda. De drikker estoff brus så tungene blir blåe, og det er humor når vi finner rosa egg. Willy vil ha dem med hjem. Avslutningen på Thailandsturen har startet bra.

Nelly
Campingvognkiosk
Rosa egg
En av 100 kiosker på stranda

Vi får tatt noen kule bilder når jeg kaster ungene i lufta. Beklageligvis strekker mor og far alltid strikken litt for langt. Vi tar med jentene til frisøren når vi egentlig burde dratt hjem og lagt dem. Håret deres ser ut som noen trollunger sitt, eller som dreadsen til mor når hun backpacka for 15 år siden. Det blir kaos hos frisøren. Den ene klikker i hårvasken den andre etter to drag med kammen. Vi må bare dra hjem. Damene i frisørsalongen er så hyggelige at vi slipper å betale. Dessverre misser vi akkurat bilen uten dører og vinduer og må vente en time på neste. YEAH.

Nelly
Klara
Willy
Hjemturen

Avslutningen på Thailandsturen på Chili

Vi avrunder to herlige uker med tur på restaurant med bestefar og Ingrid. Det blir en superhyggelig kveld. Vi kaster i oss standardrettene stekt ris med kylling, friterte scampi (som er friterte scampi, bønner, løk, og alskens grønnsaker de har til overs). Far tar Fish and chips. Deilig å føle seg litt engelsk. Avslutningen på Thailandsturen har vært helt kanon. Vi skal komme tilbake fortest mulig. Mor har allerede begynt å planlegge 6 måneder i Thailand, men vi får se hvordan det prosjektet går. Dagen etterpå blir vi plukket opp av minibussen som kjører oss til flyplassen. Det er et dødskult speiltak med stjerner i som vi så klart må ta bilde av. Nå venter Singapore. Vi er spente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *