En blogg for familier med lopper i blodet

Pusse opp leilighet

Jeg har kjøpt et totalt rehabiliteringsprosjekt på Torshov, så nå er det på tide å pusse opp leilighet. Planen er å shine den helt opp for så å selge den igjen. Det er en 2-roms, hvor vi skal flytte kjøkkenet ut i stua for å gjøre en 3-roms, og så slå sammen to små bad til et stort. I tillegg må alle tak, gulv og vegger byttes ut. Så da passer vi også på å legge alt elektrisk nytt. Jeg bruker så klart Renovering A-Å Toporek som vi har brukt i huset vårt til blant annet fikse Hammock Floor.

Gammel planløsning på Torshov
Gammel planløsning
Ny planløsning i leiligheten på Torshov
Ny planløsning

Ny romløsning i leiligheten

Det er en ganske krevende jobb å pusse opp leilighet. Her må alt gjøres. Det er ingen vits å gjøre noe halvveis. Badet er den største utfordringen. Det er et lite rom med separat toalett, og et knøttlite dusjrom med inngang fra kjøkkenet. Vi river alt, så utvider vi veggen med en meter inn på det gamle kjøkkenet som skal bli et soverom. Da får vi et stort bad med egen dusjnisje og inngang fra gangen.

Toalettrommet
Dusjrommet

Kjøkkenet blir fjernet og vi lager et nytt soverom her. Vi flytter veggen til det store soverommet som ligger ved stua for å gjøre plass til kjøkkenet her. Så vi går fra et stort kjøkken og ett stort soverom til 2 litt mindre soverom og en åpen kjøkken/stue løsning. Så da er det muligheter for et gjesterom, barnerom, kontor. I tillegg har jeg selv sansen for en åpen kjøkkenløsning, så en er med på det sosiale i stua når det lages mat.

Kjøkkenet som skal bli til soverom
Stua

Så nå er det fullt kjør i noen uker. Vanligvis bør en slik jobb ta 6-7 uker, men vi er inne i litt ferietider, så det vil ta lenger tid. Men det er bra kjøkken er bestilt, og kommer på plass i god tid. Det er viktig med planlegging når man skal pusse opp leilighet, og tiden har en del å si. Men det meste vi trenger er lagervare. En annen sak jeg gjorde var å legge ut kjøkkenet på Finn.no. Da kommer noen og henter det. De demonterer og frakter det ut mot at jeg gir det bort gratis. Genialt for begge parter.

2 thoughts on “Pusse opp leilighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *