En blogg for familier med lopper i blodet

Ferdig oppusset leilighet

Da er leiligheten på Torshov ferdig. Det tok litt lengre tid enn forventet, men nå har vi en ferdig oppusset leilighet som skal ut på nettet. Jeg må innrømme at den ser ganske strøken ut. Den er stylet i vår stil. Mørkt kjøkken og mørke vegger med lyst gulv. Planløsningen ble veldig bra i forhold til størrelsen på leiligheten. Den ser i hvert fall bedre ut enn den gjorde før.

Gammel planløsning på Torshov
Gammel planløsning
Ny planløsning i leiligheten på Torshov
Ny planløsning

Kjøkkenet er borte og vi har laget et nytt soverom. Kjøkkenet har blitt flyttet ut i stuen etter vi gjorde det store soverommet litt mindre. Stue og soverom har blitt fikset på. Veggene har blitt foret ut, gipset, sparklet og malet. Alle tak er byttet ut, og det er satt opp spotter i stue, gang og kjøkken. Det er veldig god takhøyde i leiligheten. Ca 270 cm, så vi importerte store taklister fra Polen som Szymon i A-Å Toporek fikset. Det gjorde at leiligheten beholdt noe av det klassiske utseende, men allikevel føles den moderne, kul og tidsriktig. I følge oss i hvert fall.

Åpen kjøkkenløsning
Nytt soverom
Stua er ferdig
Kjøkken har blitt til soverom

Oppusset bad

Den største utfordringen i leiligheten var å fikse badet. Det var et lite toalettrom og et enda mindre dusjrom med inngang fra kjøkkenet. Vi slår de sammen og utvider veggen inn til kjøkkenet, som skal bli et soverom. Så vi får et stort bad og et soverom på en helt okay størrelse. Det blir vegghengt toalett og en egen dusjnisje på en bra størrelse på andre siden av bæreveggen. Det funker veldig bra.

Nytt bad
Dusjnisje

Resultatet ble kanonbra. A-Å Toporek har levert en ferdig oppusset leilighet til en veldig bra pris og alt ser superbra ut. Nå er det bare å få solgt den. Det satser vi på at Andreas i Boa fikser. Så har vi fått Josefin Johansson Studio til å style leiligheten. Resultatet ble supert.

2 thoughts on “Ferdig oppusset leilighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *