En blogg for familier med lopper i blodet
Butikkhyllene er tomme

Hamstring og Coronavirus

Nå er det fullt kaos. Norge er på beredskapsnivå 3. Vi er nesten på nivå for krig, og det eneste som det skrives om nå er hamstring og Coronavirus. Selv trodde jeg frem til i går at jeg skulle til Hamburg og se St.Pauli mot Nurnberg. Den gang ei. Kampen går for tomme tribuner og alle blir frarådet å dra ut av landet. Folk blir til og med frarådet å dra på hytta. Hyttekommuner har til og med sendt ut sms til hytteeiere om at de ikke skal reise opp på hytta ettersom de ikke har kapasitet til eventuell krisehåndtering. Det betyr også at småplanene om en spontantur til Thailand i påska ryker. Veldig bittert, ettersom det var veldig billige billetter nå. 18.000 for hele familien.

Hamstring og Coronavirus gjør at det er tomt for toalettpapir på Rema 1000
Toalettpapiret er tomt
Hamstring og Coronavirus gjør at det er tomt for pasta på Rema 1000
Pasta er visst populært i krisetider

Hamstring

I butikkene er det Mayhem. Overalt er det tomme butikkhyller. Folk handler som gale, noe vi selv også endte opp med. Jeg har egentlig forsøkt å ikke henge meg på denne bølgen, men det føles nesten som et samfunnsansvar å fylle opp kjøleskapet og bli inne de neste ukene. Mor har blitt sendt hjem fra jobb, og har hjemmekontor i 14 dager, barnehagen er stengt så ungene er også hjemme. Det blir spennende å se på hva vi skal aktivisere oss med de neste ukene. Jeg har i tillegg en leilighet som er under full oppussing, så får jeg bare håpe det går like greit som sist.

Panikkhandling
Nå har vi ihvertfall nok rømme

Vi håper ihvertfall dette ikke holder i seg alt for lenge. Vi har jo planer om å dra til Thailand i starten på juli og bli der i 6 måneder. Vi har allerede betalt for villaen på Slow Down i Koh Lanta. Forhåpentligvis har dette roet seg innen den tid så vi kommer oss på et fly. Hvis ikke alle flyselskaper er konkurs da. Så vi håper det blir slutt på hamstring og Coronavirus ganske kjapt.

Stua i leiligheten er revet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *