En blogg for familier med lopper i blodet

Leiligheten før og etter oppussing

Dette er skrevet om før, men her kommer litt bilder på leiligheten før og etter oppussing. Vi skal flytte kjøkkenet ut i stua og gjøre om fra 2-roms til 3-roms.

Gammel planløsning på Torshov
Gammel planløsning
Ny planløsning i leiligheten på Torshov
Ny planløsning

Så vi lager nytt kjøkken ved å gjøre det ene soverommet litt mindre. Da blir det et vinkelkjøkken inne i kroken som blir åpent ut mot stua. Det blir mer sosialt og vi utnytter plassen mye bedre. I tillegg kan en fyre i peisen i stua mens en lager middag.

Stua
Åpen kjøkkenløsning

Begge soverommene blir totalrenovert. Alt av tak, gulv, vegger og elektrisk blir byttet ut. Begge får en helt grei størrelse, så det blir en fint fungerende 3-roms.

Kjøkkenet som skal bli til soverom
Nytt soverom

Badet var den største utfordringen. Her var det et lite toalettrom, og et lite dusjrom som hadde inngang fra kjøkkenet. Vi velger å slå sammen rommene, i tillegg til å flytte veggen en meter inn i det gamle kjøkkenet. Da blir det et stort bad med plass til vaskemaskin, i tillegg til en fin dusjnisje bak bæreveggen. Det er kanskje det beste rommet i leiligheten.

Toalettrommet
Dusjrommet
Nytt bad
Dusjnisje

Vi er veldig fornøyd med resultatet og Andreas i Boa fikk solgt leiligheten, og Josefine Johansson Studio stylet den, så nå er det på tide med neste prosjekt. Det er en leilighet i Fagerheimgata på Torshov. Nok en gang skal vi flytte kjøkken og nå skal det gjøres om fra en 3-roms til en 4-roms. Så får vi se om vi kan ha innlegg om leiligheten før og etter oppussing her også. Vi satser på det.

2 thoughts on “Leiligheten før og etter oppussing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *