En blogg for familier med lopper i blodet

10 corona serier på Netflix

I disse unntakstider hvor mange av oss sitter hjemme på baken, kan det jo være greit med litt tips på hvilke serier som kan sees. Jeg er en seriesluker, så jeg bruker Netflix, HBO, Sumo, NRK og Prime. Her er mine 10 corona serier på Netflix.

Nr 1. Better Call Saul

Better Call Saul

Better Call Saul: Jeg ble aldri noen stor fan av Breaking Bad, men jeg har sett serien. Det jeg har blitt skikkelig fan av er spin offen. Better Call Saul. Den handler om livet før han ble advokaten til Walter White. Saul Goodman som han velger å kalle seg etterhvert forsøker å bli en seriøs advokat. Det viser seg å være nytteløst. En deilig mørk humor, og Bob Odenkirk spiller helt fantastisk. Her er det bare å binge 4 sesonger, og sesong 5 kommer løpende nå

Nr. 2 Blacklist

The Blacklist

Blacklist: En av mine virkelige favoritter. Jeg er stor fan av James Spader. På min topp 3 liste av alle serier ligger Boston Legal hvor han er helt genial som Alan Shore. Han leverer helt rått i Blacklist også, hvor han er på Americas Most Wanted List og overgir seg for å hjelpe FBI med å fange alle kriminelle han kjenner til. Raymond Reddington må være en av de kuleste good bad guys noensinne. 5 sesonger på Netflix, men Viaplay har 7 sesonger.

Nr. 3 Happy

Happy!

Happy: Denne serien er sjuk. Christopher Meloni spiller den vanærede politimannen Nick Sax som nå er leiemorder og alkis. Eller han misbruker alt. Han blir venn med Happy, som er den usynlige vennen til dattera hans, som han aldri møter. Sammen avdekker de en stor konspirasjon som de forsøker å løse på sin måte. Serien er dødskul, og det er 2 sesonger på Netflix.

Nr. 4 Dark

Dark

Dark: En forvirrende tysk serie hvor du må holde tunga rett i munn og følge med. Noen unger forsvinner i en gammel grotte i en liten landsby. Det viser seg at en kan forsvinne til forskjellige tidsepoker. Så skal så klart verden reddes. Serien er mørk, dyster og spennende. Det er 2 sesonger på Netflix.

Nr. 5 Black Sails

Black Sails

Black Sails: En herlig sjørøverserie. Vi følger Captain Flint som blir spilt av Toby Stephens. Han er en tidligere britisk sjøkaptein som har blitt sjørøverkaptein. Det er makt, penger og noen ville slag. Kanskje den beste sjørøverserien sammen med Pirates of the Caribbean. Det herjer med fæle folk, kniver i ryggen og veldig gode skuespillerprestasjoner. 4 sesonger på Netflix, og den er avsluttende.

Nr. 6 Ozark

Ozark

Ozark: Egentlig har jeg ikke vært noe fan av Jason Bateman. Jeg syns han har vært en kjedelig skuespiller, men han leverer virkelig i Ozark. Så kanskje han ikke blir som Adam Sandler som er verdens absolutt dårligste skuespiller. Marty Byrde er egentlig en kjip finansrådgiver, men ender opp som hvitvasker for et narkotikakartell. Han flytter med familien til Ozark hvor det eneste huset de har råd til innebærer at gamlingen som eier det også må bo der til han dør. Harris Yulin er konge som Buddy Dieker. I tillegg havner de så klart i konflikt med Ozarks store herskere som også driver med narkotikasalg. Jacob Snell som spilles av Peter Mullan er knallgod, og Laura Linney har vel aldri gjort en dårlig rolle. Det er 2 sesonger på Netflix, og sesong 3 kommer 27. mars.

Nr. 7 The Kominsky Method

Kominsky Method

The Kominsky Method: På tide med litt good feel humor med to gamle gubber. Kult å endelig se Michael Douglas i en serie. Han spiller Sandy, en avdanket skuespiller som driver skuespillerskole. Kompisen hans Norman som spilles av Alan Arkin er en vellykket regissør. De er hverandres eneste skikkelige venner, og det er morsomt å følge samtalene de har, og problemene Sandy roter seg bort i. 2 Sesonger på Netflix.

Nr. 8 Gotham

Gotham City

Gotham: Dette ble vel nesten en guilty pleasure. Serien handler om Bruce Wayne når han er liten, og hva som gjør at han blir Batman, The Dark Knight. Men det handler mer om politimennene James Gordon og Harvey Bullock spilt av den dødskule Donal Logue. De kjemper mot ultraskurkene The Joker, The Ridler, The Penguin i tillegg til mafiaene Falcone, Mooney og Barbara Kean. Og ikke minst Arkham Asylum hvor alle gærninger skal bli friske. Det er full action hele veien, og det dukker opp sykere og sykere konspirasjoner og skurker hele veien. Så er det herlig å se Sean Pertwee som butleren Alfred. En gammel krigsveteran som fikser alle situasjoner. Nesten… Gotham er en fin avslapning for hjernen. 5 sesonger på Netflix.

Nr. 9 The Stranger

The Stranger

The stranger: Serie fra en av mine favorittforfattere. Harlan Coben. Jeg har slukt de fleste bøkene hans som jeg hamstrer på loppemarked. Jeg har lest boken som serien baserer seg på, og jeg syns resultatet ble kanonbra. Det handler om Den Fremmede. Det er en person som har funnet frem dritt fra en persons liv, og konfronterer om det. Den fremmede skal så klart ha penger for dette. Adam Price, veldig bra spilt av Richard Armitage, blir kontaktet av den fremmede. Han blir konfrontert med at kona hans har latt som hun har vært gravid ved hjelp av et selskap som faker blant annet ultralydbilder. Så forsvinner hun, og jakten er i gang. Veldig bra serie, og den er avsluttende. Så kun 1 sesong på Netflix. Se også serien Safe på Netflix. Også basert på en bok av Harlan Coben Ikke forveksl den med dritten som Jason Statham spiller i.

Nr. 10 Marvel

The Defenders

Marvel: Her er det umulig å velge en favoritt, men Marvel må med. Mine favoritter fra superheltuniverset er Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage og Daredevil. Det er klassisk. Superheltene må kjempe mot en ond skurk, og bruke sine superkrefter. Akkurat i min gate. Nostalgisk og jækla kult. Alle seriene foregår i New York. Så for alle New York elskere som meg selv, blir det også icing on the cake, som «vi sier». Her er en serie hvor hele gjengen er samlet. The Defenders. Dere finner alle seriene på Netflix.

Mine 10 Corona serier på Netflix er så klart bare et lite utdrag av en haug serier jeg digger på Netflix. Jeg kunne lett ramset opp 50 istedenfor 10 Corona serier på Netflix. Men slå ihjel disse, så kommer jeg med 10 fra HBO i morgen.

6 thoughts on “10 corona serier på Netflix

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *