En blogg for familier med lopper i blodet

5 corona serier på Prime

Nå har jeg vært igjennom 10 serier på Netflix10 serier på HBO5 serier på NRK og 5 serier på TV2 Sumo. Da kommer de siste. Det blir 5 corona serier på Prime. Dette er et Amazonprodukt. Stort utvalg, men litt lite utvalg på egenproduksjoner. Det betyr at det meste er kjøpt opp fra andre steder, men 5 serier er ikke noe stress å finne her.

Nr. 1 Sneaky Pete

Sneaky Pete

Sneaky Pete: Marius Josipovic slipper ut av fengsel, men har mafiaen på hælene etter han svindlet de før han havnet i fengsel. Han overtar identiteten til cellekompisen Pete, og drar til slekten til Pete som Pete ikke har sett på evigheter. Som den geniale svindleren han er, så klarer han å overbevise slekten om at han er Pete. Problemet er at det er minst like farlige og innviklede ting som skjer i denne familien, som i Josipovics tidligere liv. Giovanni Ribisi er som alltid god. Bedre enn den kule rollen i Friends, som broren til Phoebe, og like kul som den gærne faren i Ted. Hvor han leverer beste dansescene siden John Travolta i Saturday Night Fever. Eller, Lørdagskjøret, som den utrolig nok ble hetende på norsk. 3 sesonger på Prime.

Nr. 2 The Man in the High Castle

The Man in the High Castle

The Man in the High Castle: Serien handler om hvordan det kunne sett ut om Naziene og Japan vant 2. verdenskrig. Serien har en original vinkling, hvor The Man in the High Castle lager filmer om forskjellige scenarier under og etter krigen. Filmene er ment for de undertrykte i USA, men naziene vil så klart ha tak i disse filmene. Det er så klart en del sci fi i denne serien, men den er veldig kul. Det skjer flere overraskende vendinger, så det gjelder å henge med i svingene. 4 sesonger på Prime.

Nr. 3 Goliath

Goliath

Goliath: Dette er grunnen til at jeg fikk meg Primeabonnement. Billy Bob Thornton som den vanærede advokaten Billy McBride. Han tar på seg en jobb mot sitt gamle advokatfirma som han var med på å starte. Mellom all drikkingen er Billy McBride genial. Dette blir så klart en kamp mellom David og Goliat. Billy Bob storspiller som vanlig, og serien er kanonbra. 3 sesonger på Prime.

Nr. 4 Hap and Leonard

Hap and Leonard

Hap and Leonard: Denne serien er dødskul. Hadde jeg klart å skrive en bok, ville jeg skrevet noe som dette. Det handler om to erketypiske antihelter. Hap og Leonard. De havner i idiotiske situasjoner mot skumle skurker, og de har alltid trua på at de skal få en haug med penger. Det ender så klart med at de ender opp pengelense, men med litt mer juling. Deilig mørk humor og James Purefoy som Hap Collins og Michael Kenneth Williams som Leonard Pine er helt geniale. 3 sesonger på Prime.

Nr. 5 Homecoming

Homecoming

Homecoming: Julia Roberts spiller Heidi som har jobbet med soldater som kommer hjem fra utenlandstjeneste. Sakte men sikkert kommer det minner som Heidi ikke har kunnet huske. Det gir hennes tidligere liv og dagens liv en helt annen sannhet. Vi følger hennes kamp om å avdekke hva som egentlig har hendt med disse soldatene og hennes tidligere arbeidsgivers hensikter. Spennende og følge med på hvordan historien vendes i nye retninger hele tiden. 1 sesong på Prime, og avsluttende.

Så, det var 5 corona serier på Prime. Alle er absolutt verdt å se. Så er det bare å huske og ta en treningsøkt på SATS Online Training etter Taffel Sticks posen er tom.

2 thoughts on “5 corona serier på Prime

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *