En blogg for familier med lopper i blodet

Endelig vår

Ja, da kan vi vel si det. Etter den mest snøfattige vinteren i manns minne (jeg burde kanskje skrive «hens minne»), er det endelig vår, og vi er i slutten på mars. Det har dukket opp blomster i veikanten. Ikke at jeg vet hva de heter, men de er gule og hvite.

Gul blomst
Hvit blomst

Så hva er vel mer naturlig enn å montere trampolina igjen. Den har vært ekstremt populær siden vi kjøpte den. Vi gikk for en modell som skal graves ned i bakken. Eller, det vil si. Vi graver et stort hull under trampolinen istedenfor et stort stativ. Da slipper ungene å klatre opp på trampolinen, og det er så klart veldig kult å ha en sklie som går ut på trampolinen. Det er en Exit InTerra. Det eneste problemet er at de som gravde hullet, ikke gravde alt for dypt. Så vi voksne kan ende med å kjenne bakkenivå hvis vi tar i litt.

Noen fjærer som skal på plass
Fjærene på plass

Klara var hjelperen min i år, og i forskjell til alle andre år var det til hjelp. Hun satt på plass alle fjærene og jeg hektet de inn. Så var vi klare for action. Det er deilig å kjenne på at nå er det endelig vår. Jeg drar frem stolen jeg kjøpte på finn.no for noen år siden, legger meg tilbake og nyter sola, mens ungene leker i hagen.

Kråkestup
Stolen er klar til bruk

1 thought on “Endelig vår

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *