2020-05-31

Oppussing av leiligheten i Fagerheimgata

Jeg har jo kjøpt en ny leilighet etter den forrige på Torshov ble solgt. Valget falt på Torshov denne gangen også. Så nå er det i gang med oppussing av leilighet i Fagerheimgata. Det er en 3-roms på 64 kvm. Vi skal flytte kjøkkenet ut i stua så det blir en 4-roms. I tillegg må badet pusses opp, det skal legges nytt gulv, veggene rives og sparkles og det må opp nytt tak. I tillegg til at alt det elektriske må fikses.

Gammel planløsning
Gammel stue hvor kjøkken skal opp på kortveggen
Veggen hvor kjøkkenet skal opp

Kjøkken til soverom

Kjøkkenet legger jeg ut på finn.no gratis, mot at noen demonterer og frakter det bort selv. Det blir hentet dagen etter jeg la ut annonsen. Så sparte jeg både penger og miljøet. Kjøkkenet blir et soverom med bra størrelse.

Gammelt kjøkken
Gammelt kjøkken
Kjøkkenet er borte

Riving av bad

Badet må også strippes til bunnen. Det er kommet nye våtromsregler de siste årene, så skal vi gjøre noe med badet må alt gjøres. Det betyr enten ingenting eller alt. Vi går for alt.

Gammelt bad
Badet er strippet

Soverom og gang

Gangen og de to andre soverommene må også strippes. Taket går ned, og de gamle panelene må ned. Etter det blir det nye tak, veggene sparkles, pusses og males og vi legger nytt gulv. Det blir også nytt elektrisk i alle rom.

Gammelt hovedsoverom
Vi lager større åpning fra gangen til stua
Gangen
Vi kler også inn radiatorene

Fargepalett

Sist gjorde vi fargevalget selv. Denne gangen har vi fått hjelp av Josefin Johansson Studio til å fikse det. Det var de som stylet leiligheten i Edmund Neuperts gate. Så nå er vi i gang med malingen, og kjøkkenet kommer rett over påske. Da bør vi være ferdig med oppussing av leilighet før mai kommer.

Fargepaletten for leiligheten

4 tanker om “Oppussing av leiligheten i Fagerheimgata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *