En blogg for familier med lopper i blodet

Barnehagen åpner igjen

Endelig, sier mange. Ikke faen, sier andre. Vi er litt imellom. Vi har klart oss veldig bra med ungene hjemme, men vi er heller ikke redde for å sende ungene tilbake når barnehagen åpner. Jeg føler vi må stole på det FHI sier, når de mener det er en god ide at barnehagen åpner igjen. Det er så klart litt nye tider med både matpakker og levering, så jeg stod og lagde pizzasnurrer i går.

Pizzasnurrdeig
Før
Ferdige pizzasnurrer når barnehagen åpner
Etter

Foreldre får ikke lov til å gå inn i barnehagen, så vi leverer de ved grinda. De kan heller ikke spise frokost i barnehagen, så det gjør vi hjemme. Veldig hyggelig. Ingen leker skal med og det er begrenset hvem de skal leke med. Heldigvis er det kanonvær så alle ungene stiller i Spider Man jakkene vi kjøpte på Don Xuan Market i Vietnam.

Stæsjet er mekka
Sunn matpakke

Vi tar så klart sykkelen, ettersom jentene har lært seg å sykle uten støttehjul. Vi har aldri kommet oss raskere til barnehagen. Matpakkene er fulle med brød, pizzasnurrer, gulrot og frukt. Jeg liker ofte å si at vi er bra på matpakker. Sikkert er vi ikke det, men det er alltid bra å kunne klappe seg selv på skuldra. Nå skal mor og far jobbe. Lenge leve livet som Dollie De Luxe sang det på ESC i 1984.

2 thoughts on “Barnehagen åpner igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *