2020-05-31

Telting i hagen

Barnehagen har åpnet og vi er litt tilbake i gamle tider. Men det er ikke dermed sagt at vi ikke kan gjøre noe artig. Så ettersom været er strålende, bestemte vi oss for telting i hagen. Jeg har akkurat fått tilsendt et billigtelt til 4 personer fra XXL. Jentene er med på å sette det opp.

Klara og Nelly hjelper til med telting i hagen
Klara og Nelly hjelper til med telting i hagen
Vi har fått opp teltet

Vi er jo bedagelige, så vi fyller på med overmadrassene fra sengene våre, dyner og puter. Det blir dritkoselig. Alle er klare for å komme seg i seng. Vi starter som vanlig med jentene. De hopper til køys rundt 19:00, og Willy en time senere. Så det blir litt heng med Willy før vi pusher han i seng. Så da får Johanna og jeg ganske mye kvalitetstid mens sola går ned. Ingen tv som forstyrrer oss. Det er nesten som å være på Daftø Camping igjen.

Ungene slapper av i teltet
Litt slækking
Ungene sover når det er telting i hagen
De sover

Alle sover som engler bortsett fra far. Han som var pådriveren her. Neste gang skal jeg ikke dele dyne med Nelly, eller, jeg skal ikke dele dyne med noen. Det blir 5 dyner. Men Klara, Nelly, Willy og mor sover en time lenger enn vi pleier. Far står opp med Willy 07:30 som førstemann, og starter forbereding til barnehagen. Telting i hagen er undervurdert. Det er kult, hyggelig og vi eldre kan slækken litt på terrassen. Så nå er det en ny dag, og far er trøtt i trynet. Hva gjør en ikke for at ungene skal oppleve noe nytt. Det er ihvertfall et enkelt og en veldig hyggelig ting å gjøre.

Egentid
Fuglene våre koser seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *