2020-05-31

Brakkesyken og langt hår

Nå har vi vært delvis nedstengt i 6 uker. Ungene har fått lov å gå i barnehage en uke, men med restriksjoner og kortere åpningstider. Brakkesyken melder seg og det gjør også det lange håret mitt. På toppen av det hele har været blitt rævva, så jeg får ikke jobba med brunfargen heller. Ikke noe hjemmekontor i sola. Det er på tide at det greiene her gir seg nå, men det er ikke mye lys i enden av tunnelen. Virker mer som det er en ny tunnel.

Så vi sitter og kjeder oss i overkant mye. Når ungene er i barnehagen stikker ikke akkurat vi ut på pokemontur til Vervenbukta eller kjører en runde med orientering ved Ulsrudvann. Isteden forsøkte jeg å shoppe på nett, noe som tydeligvis mange gjør nå. Jeg endte opp med pokemonsokker til ungene på Ebay. Det var det. Shopping er ikke noe for meg.

Jeg har heldigvis kommet meg ut for å sjekke leiligheten på Torshov i Fagerheimgata. Den er så og si ferdig, og det ser veldig bra ut. Fargene som Josefin Johansson Studio anbefalte ser veldig bra ut og A-Å Toporek har som vanlig gjort en veldig bra jobb. Nå kommer de og styler på torsdag, samme dag som det blir tatt bilder. Så jeg satser på at Andreas i Boa gjør en like bra jobb på å selge her som han gjorde forrige gang på Torshov. Jeg krysser fingrene. Enn så lenge holder vi brakkesyken i sjakk, men vet ikke hvor lenge det varer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *