2020-05-31

Øs pøs regnvær og sølepytter

Vi har hatt flaks med været under koronatiden, men nå er flaksen over. Its raining cats and dogs. Da er det ikke like fett å levere i barnehagen. Vi har jo kort vei til barnehagen, og vi pleier alltid å gå eller sykle. Det gjør vi fortsatt selvom været suger. Litt på trass kanskje. Men gå skal vi i dag også. Ungene er som Peppa Gris. De elsker å hoppe i sølepytter. Vi har nesten gitt opp å si nei. Det er bedre å la det stå til.

Så vi slenger alle 3 inn i barnehagen kliss våte. Nå er det ikke lenger vårt problem. Willy er den eneste som er tørr. Han brukte tida på pokemons som vanlig, istedenfor å hoppe i alle sølepytter på vei til barnehagen. Problemet er at vi skal hjem igjen også. Da er det ikke lenger barnehagen sitt problem. Det er vårt problem. For det er jo fortsatt fullt av sølepytter. Det blir full action. Når vi kommer hjem og ungene slenger av seg, ser gangen ut som en slagmark. Vi har i det minste lært ungene til å sette på plass skoa og lua. Resten blir vår oppgave. Dødskult. Så det er på tide at den sola dukker opp igjen. Ellers går vaskemaskin og tørketrommel nedom og hjem. Jeg kjenner jeg foretrekker øs pøs regnvær i Thailand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *