2020-05-31

Fra 3-roms til 4-roms

Da er leiligheten i Fagerheimgata på Torshov ferdig, og annonsen ligger ute på Finn. Endelig ferdig med å pusse opp leilighet. Selv er jeg veldig fornøyd. Både med styling, farger, finish og bilder. Vi har gjort om en 3-roms til en 4- roms ved å flytte kjøkkenet ut i stua. Litt lignende som vi gjorde i Edmund Neuperts gate på Torshov.

Planløsning

Gammel planløsning i 3-roms leilighet
Gammel planløsning
Ny planløsning i 4-roms leilighet
Ny planløsning

Stue med kjøkken

I stua har vi revet taket og satt inn nye spotter. Det er lagt nytt gulv og veggene har blitt sparklet og malt.

Kjøkkenet blir flyttet ut i stua for å gjøre plass til et ekstra soverom, men det gjør også leiligheten mer sosial. Det er hyggeligere å lage mat med familien eller gjester enn å stå alene i et annet rom.

Soverom

Det gamle kjøkkenet la jeg ut på finn akkurat som jeg gjorde i leiligheten i Edmund Neuperts gate når den ble pusset opp. Kjøkkenet var jo helt okay, og noen kom og demonterte og hentet alt. Så sparte vi litt penger, noen fikk et kjøkken gratis, og Ikea gikk glipp av et kjøkkensalg.

De to andre soverommene tar vi bare og fresher opp litt. Ny parkett, sparkling av vegger og nye farger. Vi tar også og kler inn alle radiatorene i samtlige rom så det ser mer innbydende ut.

Bad

Badet tar vi også fra bunn til grunn. Alt rives og det legges ny membran og vannskap. Vegghengt toalett, servant og dusjdør kommer på plass. I tillegg til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ikke det største badet, men veldig effektivt.

Balkong

Balkongen fikses også litt på. Det var en kjedelig betongbalkong som vi kler inn med terrassebord og lekter. Det blir plutselig mye hyggeligere.

Inngang

Vi fikset også litt opp på gangen. Flytter litt på veggen og gjør førsteinntrykket en del bedre enn det var.

Totalt sett er jeg kanonfornøyd. Alt ser veldig bra ut, fra grunnarbeid til styling og prospekt. Nå er det bare å krysse fingrene for at leiligheten blir solgt. Det er kult og spennende å pusse opp leilighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *