2020-05-31

Stor i kjeften

Vi skal ha naboene på besøk på reker og hvitvin. Johanna har i tillegg kjøpt inn spillet Stor i kjeften. Brettspill, og spill generelt er noe vi er over snittet glad i. Vi har spilt noe sånt som 248 runder Plump med Bestefar og Ingrid. Vi satt en haug med ganger på Bohol på Filippinene og spilte kort og sjakk mens vi drakk rom og cola på happy hour. Det er enkelt å be inn folk på reker. Selv jeg klarer å fikse det til. 2 kg fryste reker fra Rema, majones (ekte så klart), avokado, brød og en hvitvin som nordlendingen på Polet anbefalte. Bortsett fra at det knyter seg litt i magen min når jeg kjøper frosne reker. Jeg er oppvokst med å gå ned på Brygga på Slevik og kjøpe nykokte reker fra tråleren til Arvid. Naboene kommer, jentene våre og jenta til naboen sover, og vi sender gutta opp for å spille Super Mario.

Slevik
Gutta og Mario

Stor i kjeften

Stor i kjeften tar helt av. Dette er så klart etter et par flasker vin, og alle ungene sover. Vi stapper inn den plastgreia i munn og prøver å snakke. Sekla renner og vi ler så vi gråter. Jeg får kortet; Britisk Bølle Bestilte Baconburger. Det er klin umulig å si B. Jeg hakke sjans. Det blir rot. Snørr og tårer render nedover trynet og vi får 0 poeng. Men det er moro lell, som naboene sier, ettersom de er fra Hamar. Spillet er en innertier, men ikke noe for barn. Det kan være litt grov språkbruk her, og jeg anbefaler en flaske vin før en starter.

Rampete Rivjern På Rikshospitalet

Karaoke

Den anbefalte vinflaske endte opp med noen til, så kvelden ble avsluttet med karaoke. Jeg har jo min fantastiske Elvismikrofon som jeg kjøpte på Dong Xuan Market i Vietnam. Nabodama viser fram en skjult side som en eminent sangerske. Johanna skriker seg gjennom Carola med Fångat av en Stormvind og jeg kliner til med Highwaymen og låta Highwayman. Selv kaster jeg terningen til 6 for meg selv, men menigmann er nok nede på 4. Men stemningen er minst like god som da vi sang karaoke i Bangkok. Uansett en ekstremt vellykket kveld, bortsett fra at det ble alt for sent. 01:30 er langt over leggetid. I dag er vi slappe og fabler om tida som barnefrie, dvdleie og kebab til lunsj. Stor i kjeften er jækla morsomt, men en er ikke veldig stor i kjeften dagen derpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *