2020-05-31

Koronakroppen

Det er en helvetes mye mas om koronakroppen om dagen. Tydeligvis blir alle feite av det viruset her. Det er ihvertfall ikke viruset sin feil. Så nå har jeg tenkt å skryte av Johanna og meg. Det er minst 2 år siden jeg var bedre trent etter over 2 måneder med korona. Vi har kjørt på med Sats Online trening nesten hver dag. Vi har baila ut 3-4 ganger ellers har vi trena hver dag. Noen dager noe slappere enn andre, men som en av online trenerne sier. Kjenner du noe, så trener du.

Fullt kjør på Sats Online Trening

Koronatida gjør også at vi har litt bedre tid, ettersom vi har hjemmekontor. Så vi sykler til barnehagen tur-retur hver dag. Det er deilig. Ikke lange turen, men ungene henger på. Johanna er mer sporty enn meg, så hun kjører en ekstra runde på veien hjem på en drøy mil. Kult gjort, men jeg er for lat. Vi har uansett funnet ut at dette er tida å utnytte litt ekstra fritid. Da er det bare å snøre på seg joggeskoa.

Ungene er klare

Joggetur for å få koronakroppen

Jeg har også en nabo som ikke vil bli koronatjukk. Så i dag takka jeg ja til å stikke på joggetur. Det er lenge siden jeg har jogga. Vi må tilbake til da vi var i Madrid. Jeg grua meg. Jeg satt og peppa opp meg selv med å se Highwaymen sin konsert med låta Highwayman. Det hjalp litt. Turen ble uansett bra. Vi jogga fra Nordstrand og ned til Ulvøya, og rundt øya og opp igjen. Bortsett fra at vi begge var enige om at vi skulle gå ett par hundre meter på slutten. Veien så ut som Preikestolen. Unnskyldningen var at vi skravla hele veien, ellers hadde vi fiksa det lett, men jeg hadde følt meg som da jeg avslutta Oslos Bratteste og trodde jeg skulle dø. Det jeg vil si at Koronakropp er ikke å bli tjukk. Det er å bli bedre trent. Jeg sier som Atle Antonsen i den kildesorteringsreklama. Skjerp deg. Det er ikke så jævla vanskelig.

Nr 66 (meg) vil mest sannsynlig drepe noen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *