2020-05-31

Nettmøte med Ikea

Vi har en leilighet på Grønland som vi planlegger å selge, men først skal vi pusse den opp. Vi har leid den ut på Airbnb over en tid, i tillegg til at vi har bodd der selv. Så vi setter igang folkene fra A-Å Toporek til å sparkle og male vegger og bytte gulv. Jeg har brukt de på to leiligheter på Torshov og de har gjort blant annet badet hos oss. Vi skal også bytte ut kjøkkenet og i disse koronatider blir det nettmøte med Ikea. Det funker veldig bra. Deilig å slippe og dra opp på Ikea og sitte i en ubekvem stol. Vi har revet deler av veggen ut mot stua så det blir en delvis åpen kjøkkenløsning.

Gammelt kjøkken
Starten på et nytt kjøkken

Resultat

Møtet blir kjørt gjennom Teams, og heldigvis bruker Johanna det daglig på jobben. Jeg har jo ikke peiling på hva det er. Jeg skylder på alderen. Det funker strøkent. Hasan fra Ikea styrer showet og fikser alt, så kjøkkenet blir veldig mye bedre enn det var. Det eneste problemet er at vifta må spesialbestilles gjennom noen som har levert systemet til gården for en haug med år siden. Umoderne og lite praktisk. Spesielt når vi sliter med å finne ut hvor vi får kjøpt ny vifte.

Ca det nye kjøkkenet

Resultatet bør uansett bli bedre enn det var. Fresht kjøkken, nye vegger og gulv. Vi håper det er verdt pengene før leiligheten går ut på finn. Jeg har jo leiligheten i Fagerheimgata ute nå, og interessen er overraskende bra selv i litt kjipe tider som nå. Men det kommer litt positive ting ut av denne krisa også. Nettmøte med Ikea for eksempel, og kjøkkenet blir levert dagen etterpå, bortsett fra kjøleskap og oppvaskmaskin som vi må hente neste uke. Det var uansett en god opplevelse, og bedre for miljøet. Vi kjører ikke dieselbilen vår tur/retur Ikea for å ordne med kjøkkenet.

En kommentar til “Nettmøte med Ikea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *