2020-05-31

41 år

Ja, da var årets viktigste dag her. 18. mai og far fyller 41 år. Dagen etter Norge. Ungene lurte på om jeg var flere år enn Norge. Nei, bare klokere, var mitt ydmyke svar. I år blir det en litt enklere versjon enn i fjor, når mor spanderte tur til Rhodos for hele familien. Det blir kaffe og gaver på senga. Ungene er helt desperate etter at jeg skal åpne dem. De drar nesten gavene ut av henda mine. Jeg får stort sett alt på ønskelista mi. Treningsshorts, boksere, piketrøyer og telefondeksel. I tillegg til en sak å legge telefon i så jeg kan ha den under vann. Perfekt å bruke når vi endelig kan dra til Thailand igjen.

Ungene skal jo i barnehagen. Det betyr hjemmekontor i strålende sol. Så jeg slenger meg ut på godstolen på verandaen, og later som jeg jobber. Litt jobbing blir det jo, men jeg streifer lett innom Netflix også. Nå ser jeg Outer Banks, men den hadde nok ikke kommet inn blant de 10 Netflixseriene jeg anbefalte. Jeg bestemmer middag, og går for fattigmannskosten Risotto med sopp. En av mine absolutte favoritter. Dessverre uten selvplukka kantarell, men det funker utmerket allikevel.

Hjemmekontor i ny skjorte

Hasse og Tophes innendørsquiz

Etter vi har slengt ungene i seng, er det jeg som bestemmer aktivitet. Det blir mandagsquiz med Hasse og Tophe. Bortsett fra at Tophe glimrer med sitt fravær i dag. Jeg har såvidt nevnt denne quizen før. Den er veldig bra, og nå har spørsmåla blitt enda mer tilpasset så det er vanskelig å google. I starten var det jo to idiotlag som ble ferska. Pinlig. Jeg liker det ihvertfall, og i dag var det Friends og Geografi quiz. Johanna og jeg har sett langt over snittet med Friends, så vi var peppa.

Klar for Hasse og Tophes innendørsquiz
Klar for Hasse og Tophes innendørsquiz

Resultat

Vi kom helt greit ut av seansen. 19 av 35 poeng. Johanna måtte dessverre kaste inn håndkle når det var igjen 5 spørsmål fordi Willy våkna. Da gikk vi glipp av poeng på hva som henger på soveromsdøra til Monica og hvilken europeisk hovedstad som ligger i rett linje fra New York. Døra hadde jeg ikke sjans på, men det er visst en gullramme som Johanna tok lett dagen derpå. På hovedstaden så gambla jeg på Dublin, men det er Lisboa. Litt bittert, ettersom Johanna kunne det. Men bursdagen ble som jeg ønsket. Enkelt og hyggelig med den harde kjernen her hjemme, og en runde quiz. Å fylle 41 år er bare koz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *