En blogg for familier med lopper i blodet
Willy i stolen hos Liban Elegant Frisør

Vekk med koronasveisen hos Liban Elegant Frisør

Nå er Willy og jeg skikkelig langhåra. Jeg har en backslick som krøller seg. Det ser ikke ut til jul. Det er på tide å få en ordning på det, men det er ikke lett å få bestilt time hos de vanlige folka som vi bruker på Auster på Lambertseter Senter. Etter en liten ringerunde fikk vi napp hos Liban Elegant Frisør på Grønland. De har ikke timebestilling, men han lovet oss time. Det er tross alt 17. mai om 2 dager. Kan ikke skryte på oss å være ute i god tid.

Liban Elegant Frisør hadde så klart ledig. Vi fikk hver vår stol med en gang, mens Johanna og jentene slappet av i skinnsalongen. Det gikk unna. Klippen min var ferdig på 15 minutter, og jeg ble veldig fornøyd. Willy ble også veldig bra, og den obligatoriske hårfargen måtte frem. Det ble rød denne gangen. Willy syns selv han ble knalltøff.

Konklusjon

Så nå kunne vi dra hjem uten nå se ut som huleboere. Jeg kan absolutt anbefale Liban Elegant Frisør, selvom navnet ikke klinger veldig. Den skulle jo bare hett Liban. Men gutta som jobber der er veldig hyggelige, og det er veldig billig. Vi betalte 450 tilsammen. Det er nesten halvparten av hva bare jeg betaler på Auster. Så nå har jeg fått meg ny frisør. Bra levert Liban.

1 thought on “Vekk med koronasveisen hos Liban Elegant Frisør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *