En blogg for familier med lopper i blodet
Creator fra Lego 3 i 1

Creator fra Lego

Willy fikk en 3 for 1 pakke Creator fra Lego i bursdagen sin. Så surrete som vi er husker vi ikke fra hvem. Det er søndag, og vi har lagt inn forbud mot Ipad og TV. Dessverre regner det. Willy og jeg bestemmer oss for å bygge lego. En Creator fra Lego med dinosauruser. Kult opplegg. Bitene passer til 3 forskjellige bruksanvisninger. Vi skal bygge Tyrannosaurus Rex. Vi har så klart rota til med alle legobrikker vi har, så dette kommer til å ta tid. Men vi er klare. Like klare som da vi bygde en stor busstasjon.

Det ender fort opp med at det er jeg som leter etter brikker og det er Willy som bygger. Det er en bra deal for begge. Creator er kult. Jo mer vi bygger, jo mer kult blir det. Willy skjønner at halen kan bevege seg, armene og beina også. Og til slutt den store kjeften på Rex. Ikke Kong Harald sin, men Tyrannosaurusen sin. Humor for unger på 5, men ikke eldre. Creator fra Lego leverer. Bare husk at alle bitene bør være på plass. Det eneste vi mangla var en liten plastkule med hull i. Det gjorde at vi ikke fikk satt på plass foten til Harald. Vi ble enige om at en krokodille hadde spist den opp. Fun fact: Krokodille er den eneste gjenlevende dinosaur.

Tyrannosaurus Rex Creator fra Lego
Tyrannosaurus Rex

Konklusjon

Nå er det stor fare for at den Tyrannosaurusen går i 1000 bitar, som Bjørn Afzelius synger, bortsett fra at det er Anne Linnet som har originalen med Tusind Stykker. For da kan vi jo bygge enten Triceratops eller Pterodactyl. Jeg har på følelsen at en av favorittpokemonene til ungene, Aerodactyl, som vi jakta gjennom parker i Madrid, har fått navn etter sistnevnte. Det er ihvertfall hyggelig med avveksling fra duppeditter. Dette gjaldt jo også mor og far. Elektronisk avbrudd er absolutt å anbefale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *