En blogg for familier med lopper i blodet
Canyon på Tacx Bushido sykkelrulle

Tacx Bushido sykkelrulle

Jeg kjøpte meg en Tacx Bushido sykkelrulle for noen år tilbake. Det var på den tida hvor jeg var ivrig på syklinga og deltok i et par triatlon også. Men de siste åra har Canyon sykkelen og sykkelrulla støva ned. Bortsett fra litt sykling tur/retur jobb. Nå var det bokstavelig talt på tide å børste støv av rulla. Jeg fant den innerst i en krok nede i kjelleren. Johanna har lyst å teste den ut, så vi kobler opp sykkelen min på den, som uansett ikke blir mye brukt. Jeg sverger jo til Omnium sykkelen jeg fikk av Even i 40-års gave. Det er den jeg kaster meg på når vi sykler til barnehagen.

Men først måtte dekket og slangen byttes. Jeg har sprengt 2 dekk i forsøk på å bytte, men fant til slutt ut at det var hull i dekket også som sørga for eksplosjonen. En kjapp tur innom Eiriksgate Sykkelverksted på Tøyen, så var alt i topp stand igjen. En hyggelig fyr, og veldig peiling på sykkel. Anbefales. Så da var det bare å montere sammen ting, og koble til appen til Tacx. Det er veldig kult. Har du en Tacx Bushido sykkelrulle kan du laste ned en app og sykle forskjellige klassiske sykkelritt. Du får film av traseen på Ipaden og du følger løypa i ditt tempo. Rulla er kalibrert inn så du får motstand i oppoverbakker og mindre motstand nedover blant annet. Det gir sykling på rulle en litt annen dimensjon. Du kan i tillegg konkurrere mot andre som sykler løypa, eller gjøre avtale med noen venner om å sykle sammen.

En runde i Katalonia

Positivt og negativt med Tacx Bushido sykkelrulle

Positivt

 • Bluetooth som kobles til smarttelefon eller nettbrett
 • Kalibrering som gjør syklingen nesten som å være på landeveien
 • Enkel å montere
 • Selvladende så det trengs ingen kabel
 • Tar liten plass
 • App med egen trener
 • App med flere herlige klassikere å sykle
 • Registrering av sykkeløkten selv om du velger å se en serie e.l.

Negativt

 • Tung. Den har en stor motor, som gjør den ganske tung
 • Dyr. En bikker fort 6.000,-
 • Lite utvalg av sykkelruter. Resten må betales for.

Konklusjon av Tacx Bushido sykkelrulle

En Tacx Bushido sykkelrulle er knallbra, men dyr. Den er absolutt verdt pengene om en er glad i å sitte på rulle, da spesielt på vinteren, når det er vanskelig å sykle ute. Rulla er nok for de som er over snittet glad i sykkeltrening. Da mest pga pris. Det finnes vesentlig billigere alternativ, men de har så klart ikke samme type funksjoner. Jeg har ikke angret på kjøpet, selvom den har blitt brukt litt for lite. Kanskje det endrer seg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *