En blogg for familier med lopper i blodet
Hankø Marina

Hankø Marina

Det er på tide med en liten utflukt. Vi må vekk fra hønsefarmen som vi har ansvar for. Så hva er bedre enn en sykkeltur til Hankø Marina? Stedet far i huset hadde sommerjobb i 3 år. Vi slenger oss på sykkelen, men dessverre er det dårlig med sykkelsti bort. Vi har et strengt regime. Mor først, så Willy, Klara, Nelly og meg til slutt. Gåsungene skal ut på tur, med streng beskjed om å sykle på de hvite strekene. Det funker supert.

Sykkeltur med 3 unger til Hankø Marina
Ut på tur
Is på Hankø Marina
Fremme

Når vi er fremme på Hankø Marina blir det så klart en is, og det er trampoline her. Sola skinner og mor og far får seg noen minutter i sola. Det har blitt veldig bra her. Vesentlig bedre enn når jeg hadde sommerjobb her for 25 år siden. Men det er straks på tide å ta ferja over til Hankø. Johanna og jeg var jo på bryllup her i fjor, men vi har ikke tenkt å ta turen helt opp til hotellet.

Trampolina
På ferja til Hankø
På ferja

Jeg hadde helt glemt hva den ferja koster, men 140 kr tur/retur for Johanna og meg er drøyt. Ungene dro heldigvis gratis. Vi rusler forbi seilkroa og dra til den nye sandstranda. Ungene og jeg slenger oss ut i vannet og tar en dukkert. Bortsett fra Klara og Nelly. De bader i en evighet. Vi kommer oss over til fastlandet til slutt, og tar en tur innom han Terje. Der hvor Willy var innom med onkelen min når de kjørte veteran kabriolet. Vi shopper litt bananer og jordbær og så er dagen over. I morgen blir det Bjørneløypa. Ikke at det er levende bjørner, men det er en morsom runde.

Jentene bader
Vi møter noen svaner

På stranda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *