En blogg for familier med lopper i blodet

Sykkeltur på Slevik

Vi skal jo være 5 uker på Slevik i huset til søstera mi og passe hønsa deres. Det har så klart gått til helvete. 3 dager inn i passinga har vi allerede mista ei høne. Den har rømt og vi finner den ikke. Den ligger vel inne i et revehi. Men i dag skal vi ut. Vi skal til Mærrapanna hvor vi har bodd i telt, og hatt slektstreff og fiska med teine fra land. Vi har regime på syklinga. Mor eller far først så Willy, Klara og Nelly og mor eller far til sist. Så skal vi alltid sykle på den hvite streken. Det funker over all forventning. Så da slenger vi oss en tur ned til Mærrapanna, så da er det sykkeltur på Slevik, med noen små tekniske hviler hvor vi finner markjordbær og blåbær. Johanna har fått seg ny hobby. Det er å filme og redigere alle filmene hun har tatt. Så denne gangen blir det ingen bilder, men en film av turen vår.

Det er kult å komme seg ut, og artig å sykle. Ungene har blitt veldig gode. De tråkker på og klarer så og si alle bakkene, selvom noen er veldig bratte. Det er ihvertfall en veldig vellykka tur, og Frog syklene leverer. Det eneste med en sykkeltur på Slevik er at det er større strekninger uten sykkelsti. Men Johanna har ihvertfall blitt hekta på å filme og redigere de etterpå så nå har hun gått til innkjøp av et Go Pro Hero 8 kamera så filmene kan bli bedre.

2 thoughts on “Sykkeltur på Slevik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *