En blogg for familier med lopper i blodet

Liten kuling på Mærrapanna

Været i Norge leverer som vanlig litt variabelt. For en uke siden var det kanonvær og 30 grader. I dag er det 16 og liten kuling. Vi har sittet inne nesten hele dagen bortsett fra noen turer innom hønsefarmen vi passer. Vi er nødt til å komme oss ut før det går helt rundt for gjengen her. Spesielt mamma. Vi tar bilen til Mærrapanna, hvor vi har vært flere ganger. Både med telt og fisking med teine. I dag blir det tur ut på odden for å se på bølgene, men vi rekker en kjapp tur innom lekeapparatet.

Lekeapparatet
På vei ut til tuppen

Vinden er sterk og ungene syns det er dødskult. Når vi går ut mot odden kan ungene lene seg fremover og bli holdt oppe av vinden. Jeg foreslo at ungene og jeg skulle bade i bølgene når vi kom ut, så jeg hadde pakket med svømmevester til dem. Jeg har badet her mange ganger før på høsten sammen kompiser. Da badet vi med klær, og slengte oss ut i bølgene. Vi ble dratt noen meter ned under vann og slengt opp igjen. Kanskje ikke helt innenfor når vi kommer til hms. Når vi kommer ut legger mor ned veto. Det blir helt uaktuelt med bading. Selv ikke jeg får lov. Jeg kan forsåvidt være enig ettersom det er ganske heftig vind.

Willy i liten kuling
Klara og Nelly i liten kuling

Vi kommer oss ut på tuppen. Willy og jeg stiller oss helt på tuppen, og da kommer så klart en sinnssyk bølge. Jeg blir kliss våt. Resten av gjengen syns så klart det er veldig morsomt, mens jeg er iskald. Ikke iskald som ungene når de får en finger i kaldt vann. Vi snakker muligheter for koldbrann. Vi blåser nesten tilbake igjen. Jeg mistenker at liten kuling har blitt til stiv kuling. Noen flyr en drage på toppen av en fjellskrent, helt til dragen krasjlander. Heldigvis ikke rett i nyllet (som svenskene sier) på han fyren som er med.

Gjengen
Posing

Vi kom oss ihvertfall ut noen timer, og ungene digget det. Det er kult med vind, spesielt når det blåser skikkelig. Enten om det var liten kuling eller sterk kuling. Men med det været her savner vi Thailand. Pensjonistresorten til bestefar hadde vært perfekt nå. Eller Slow Down i Koh Lanta som vi skulle flyttet inn på om 3 uker.

Filmen når det var Liten Kuling

2 thoughts on “Liten kuling på Mærrapanna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *