En blogg for familier med lopper i blodet
Ungene på klatring på grensen

Klatring på Grensen

Johanna har funnet perfekt fredagsunderholdning. Vi skal til Halden hvor det er klatring for barn. Det er klatring for alle alderstrinn, men for oss er det klatring for barn som gjelder. Det er en stor park med en haug med klatrehinder for alle årstrinn. Våre 4 og 5-åringer får egne løyper. Det eneste vi glemte var å sjekke værmeldinga. Været var jo fint når vi dro. 45 minutter senere er vi langt inne i skauen i Halden og er klare for Klatring på Grensen, og regnet høljer ned. Været er mer som når det var kuling på Mærrapanna enn når vi plukka jordbær. Uansett vær er Klatring på Grensen kulere enn Allsang på Grensen, selvom vi kunne tenkt oss det også. Bortsett fra at det ikke er på vanlig måte i år, så vi står over.

Klatring på grensen i Halden
Klatring på Grensen
Innom teltet i regnet

Vi er klare for klatring for barn

Det begynner så klart å regne som et helvete. Vi får kledd på ungene utstyret, og stikker en tur inn i teltet hvor det er full fyr på bålpanna. Ikke akkurat sommervær. Vi sjekker ut yr-appen og det er meldt regn hele dagen. For en gangs skyld har de rett. Vi har ikke med regntøy, men hopper bare i det. Vi starter på løypa.

Klare for action på klatring på grensen
Klare for action
Alle ungene på line på klatring på grensen
Alle på line

Parken er dødsbra. Det er masse forskjellige hindre. Vi går på flere forskjellige liner, hengebro, pinner og gjennom en nettingtunnel. Ungene storkoser seg. De er også litt bedre kledd enn mor og far. Heldigvis fikk jeg med en flisgenser i siste liten. Regnet øser ned, men vi kjører på. Ikke vits å gi seg ennå. Runden blir avsluttet med zipline. Skummelt men kult. Så da kjører vi på med en ny runde. Våtere kan jeg uansett ikke bli.

Fullt kjør
Balansering

Gjengen har blitt varme i trøya, og er mye tøffere når runde 2 er i gang. Alle vil kommer først, men det er vanskelig å koooridnere pga karabinkrokene som må av og på hele tiden. Jeg har fått taket på det, så vi mekker og ordner og alle får lov til å gå først. Mor og far holder på å fryse ihjel, men vi ofrer oss. Det her er jo dritkult. Vi kommer oss gjennom runden og avslutter med ziplinen 2 ganger på hver. Da vil de så klart starte på en ny runde. Da setter far ned foten. Nå skal vi hjem.

Gjennom nettingtunnelen
Litt tryning må til

Heldigvis har vi med skift til ungene, så de får på seg noe tørt. Alle er i 100 og vi setter på Bade Naken med Plumbo. Den nye favorittlåta. Vi kjører i 10 minutter og jernbaneovergangen mot E6 er stengt. Fett. Vi blir stående i 20 minutter til alle bak oss har fått snudd, og vi følger etter. Ungene sovner som slakt i baksetet. Vi bruker halvannen time hjem, men det var verdt det. Selv med møkkaværet, og mor ikke orka å ta ziplinen for voksne pga været. Men da har vi en unnskyldning for å dra tilbake til Klatring på Grensen. Da blir det både klatring for barn og voksne I morgen skal familien ut på sjøen på Slevik og padle Sup.

Kliss våte
Game over

Film fra Klatring på Grensen

Johanna fortsetter jo med hobbyen sin, som er å redigere filmer. Det blir veldig kult. Her er resultatet:

3 thoughts on “Klatring på Grensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *