En blogg for familier med lopper i blodet
Sup i Slevikkilen

Sup i Slevikkilen

Johanna har leid en Sup på finn, finn.no er jo stedet vi elsker. Så nå har vi 2 oppblåsbare sup i en helg. Så får vi se om det frister så mye, så vi går til innkjøp av noen. Det blir kult, bortsett fra at de må pumpes opp. Vi drasser med oss utstyret i bilen og kjører ned i Slevikkilen. Vi låner båten til onkelen min som base så vi har et sted å være. Den har vi jo både vært ute og fiska makrell på vei inn til Fredrikstad i og sovet i.

Sup i Slevikkilen
Nelly er klar
Ferdig pumpa sup
Ferdig pumpa opp

Det hele starter så klart med kaos. En av jentene mister den ene delen på padleåra i vannet uten at vi merker det. Jeg tror den har sunket så jeg må dykke ned til bunnen ved båten til onkel og lete. Jeg finner den ikke, etter en haug med turer ned på bunnen Så klart. For når jeg sjekker den andre åra, finner jeg ut at den flyter. Vi går rundt på flytebryggene og leter, uten hell. Så da henter jeg en åre i båten til søstera mi, som vi er hønsebonder for. Den er ikke helt praktisk, men det funker.

Den får duge
Klare for sup i Slevikkilen
Alle er klare

Klare for Sup

Vi kommer oss til slutt ut på sup, men det har blåst opp litt. Det får bli en liten enkel tur inn mot Slevikbekken i dag. Kanskje finner vi åra vi har mista også. Mor er nervøs, men det går fort over. Hun padler med Klara og jeg med Nelly og Willy. Vi kommer oss ned til bekken og snirkler oss inn mellom høye siv og båthus. Det er veldig kult for barna, men ikke så utfordrende for mor og far. Vi sitter stort sett på hver vår sup og padler litt. Men det er en dag i morgen også. Da prøver vi på nytt. Både på dagen og på kvelden når Hans, sønnen til onkelen min, har bursdag. Da skal både han og Merethe (kona til onkel) prøve sup.

Gjennom sivet
Og et båthus

Film av Sup

2 thoughts on “Sup i Slevikkilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *