En blogg for familier med lopper i blodet
Familien er ute på sup

Sup og sykkeltur

Vi har siste dagen med sup, som vi leide på finn.no og var ute en kjapp tur med i går. Nå blir det frokost, og en sykkeltur ned til Slevik Stranda. Vi får utnytte den siste dagen med Sup, før den skal leveres inn og vi må betale for åra som vi har mista i vannet og ikke funnet.

Frokost før sup
Frokost
På vei

Vi installerer oss i snekka til onkelen min som vi har vært ute i noen ganger før. Her ligger jo også sup’ene fra sist vi brukte dem. Johanna er først ut og får teste stående padling. Det går som en drøm som vi sier. Så slenger vi alle ungene på og dra ut på tur. Vi padler over til en badeflåte som vi bada fra for noen dager siden.

Klare for sup
Ute med sup og har strandet på en flåte
Vi har kommet oss til flåten

Alle ungene bader. Noen mer enn andre, men alle mer enn mor. Hun feiger ut som vanlig. Det gjør jeg også, men jeg har tenkt å gjøre opp for det senere. Det er 19 grader i vannet og ungene er så klart IIISKALDE når de kommer opp av vannet. Vi padler sup inn til det som heter Hakan i enden av Slevik. Jeg avslutter så klart med et vakkert svalestup fra stupebrettet. Vi er superfornøyde med dagen. Det er morsomt å padle sup. Hele gjengen er enige. Dette blir ikke siste gangen.

Bading
Svalestup

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *