En blogg for familier med lopper i blodet

Leos Lekeland Fredrikstad

Det er meldt dårlig vær, så vi bestemmer oss for en tur til Leos Lekeland Fredrikstad. Det passer en del bedre enn en tur til Foten Badestrand som vi hadde her om dagen. Det er litt nytt opplegg nå, så vi må booke tid, så kan vi være der i 3 timer. Alt for lenge tenker vi, men der tar vi feil. Det er for mye aktiviteter.

Garderobene er stengt, så vi får pose til skoa. Null stress. Ungene beiner inn på lekelandet. Jeg har mest lyst til å slenge beina på bordet og slappe av. Jeg gir meg etter 10 minutter. Jeg blir nysgjerrig på hva ungene og mor driver med. De er allerede svette i luggen. De har løpt opp og ned den vulkanen med klatrevegg og rusjet ned en haug med ganger. Nå er det balansering på store blå plastballer.

Vulkanklatring på Leos Lekeland
Willy på vei opp vulkana
Plastballer og balansering på
Klara og Nelly på plastballer

Hinderløype, piratskip og sklier

Det er ingen ro å få her. Far begynner å bli svett han også. Vi kjører på med klatrebane og hinderløype. Ungene begynner å bli skikkelig drevne selvom det er utfordrende. Nå er det på tide med sjørøverskipet, og få skutt avgårde noen skumballer. Det tar av, og mor må søke dekning. Ungene tror de er Kaptein Sabeltann.

Klatrebane på Leos Lekeland
Nelly på klatrebane
Nelly slækkærn i et vindu

Vi nærmer oss slutten, noe ungene ikke vil akseptere. Det blir en runde på trampolina. Willy kjører salto, dessverre rusler Nelly forbi midt i filmen. Perfect timing. Det blir avslutning med sklier, og hele gjengen tør til slutt den bratteste. Det kiler til og med i magen til mor og far. Etter 10 runder opp og ned på den bratte sklia må vi kaste inn håndkle. Vi har 5 minutter igjen av tida vår og må plukke opp stæsjet.

Rød tunnelsklie
Den bratteste rutsjekana på Leos Lekeland
Willy er førstemann ned den bratte sklia

Vi er superfornøyde med en tur på Leos Lekeland Fredrikstad. Det positive er at det er mindre folk her nå. Det kjipe var så klart at Leo ikke stakk innom. Han hadde sommerferie sa vi. Nå er det på tide å komme seg hjem til hønene. Vi krysser fingrene for at ikke reven har vært der igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *