En blogg for familier med lopper i blodet
Spill for barn

Spill og keyboard

Vi må gjøre noe annet enn å se på Ipad når været gjør at det ikke er så kult ute. Vi får finne noen spill for barn og aktivisere de litt i matlaginga. For alle de som maser om at en kan leke ute i all slags vær hakke peiling. Det er ikke kos i liten kuling og regn i høstvær. Liten kuling var litt artig i sommer når vi var på telttur, men da var det varmt. Så vi holder oss inne. Jeg finner frem noen puslespill som vi har kjøpt på loppemarked. Det funker en liten stund. Så blir det en runde med et «partyspill».

Pusle spill for barn
Litt pusling først
Vi er klare for en runde partyspillet
Klare for partyspillet

Party spill for barn

Dette tar så klart helt av. Spillet går ut på å flytte en brikke rundt på et brett etter å ha slått terning. Da havner den på en kroppsdel. Den kroppsdelen skal vi holde på. Neste gang må vi holde på to kroppsdeler. Den som klarer å holde på 10 kroppsdeler samtidig vinner, eller den som er igjen når de andre ikke klarer det. Vi kan bruke hendene og den kroppsdelen vi har havnet på. F.eks øret på skuldra. Jeg hakke sjans med den stive kroppen min og ryker nesten med en gang. Dette er virkelig et spill for barn. Alle holder på å le seg ihjel.

Nelly midt i et spill for barn
Nelly er på vei mot seier
Willy

Keyboard

Jentene avslutter med en runde på Keyboardet jeg arvet etter han som bodde her før meg. Jeg hater det. Det er forskjellige rytmetoner og melodier de kan sette på. Det er plagsomt og ensformig, og de pleier som regel bare å sette det på, og så går de. Slår jeg av, går de bort og setter på igjen, og går. Men i dag var de klare for et dansenummer og da er det jo supermorsomt. Willy og jeg tar en pause i Mario Kart og ser på showet til Klara og Nelly. Akkurat nå er jeg glad for at jeg ikke hoppa på det keyboardet og kasta det. Så dagen ble absolutt bedre enn om vi hadde tatt på regntøy og gått ut i uværet. Da hadde vi mest sannsynlig omkommet.

Det nye Dollie De Luxe
Dansing til keyboardrytmer
Leken dans

Limahl – Never Ending Story

De har en liten vei å gå før de er på nivå med verdens beste keybaordlåt (no offence AHA). Men om noen år er vi der. Garantert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *