En blogg for familier med lopper i blodet
Puslespill for familien av Jan van Haasteren

1.500 brikkers puslespill og hjemmelaget slim

1.500 brikker. Da snakker vi puslespill for hele familien, for her må vi voksne tråkke til også. Jeg brukte så klart som så mange ganger før, finn.no for å fikse puslespillet. Tanken er at det skal være en ting for hele gjengen. Så da var det avgårde i øs pøs regnvær for å finne en boligblokk på Ryen. Lettere sagt enn gjort, men vi fant den til slutt selvom det betydde at jeg fikk hår som en 80-talls punker. Motivet er en humoristisk safarivariant. 1.500 brikker er en helvetes mye brikker, og de er små. Passer fint for meg og den grå stæren jeg fikk i farsdagsgave. Men nå skal det pusles Jan van Haasteren. Han skal visstnok være en kjent puslespillmekker. Det er artig når jeg googler det og finner ut at puslespillet er billigere å kjøpe nytt enn det jeg ga for det på finn. Sucker.

Pun ker med puslespill for familien
Punker med puslespill
Puslespill for familien med 1500 brikker
1500 brikker er mye

Ungene er ihvertfall veldig klare for å pusle, men det er vanskelig. Så vi har en deal om at hver gang vi finner to brikker som passer sammen skal vi juble. Det blir litt jubling, men ikke alt for ofte. Jentene går kjappest lei, noe jeg skjønner. Selvom det her skal være et puslespill for familien er det vanskelig når en ikke har fylt 5 år ennå. Men de klarer noen brikker. Vi går heller over til å lage litt hjemmelaget slim. Jeg kasta meg over et tilbud i en lekebutikk på Lambertseter senter. 50 spenn for noe slim og sminkegreier. Det var ikke i nærheten av verdt 50 spenn. Tingene var pakket inn i uendelig mye papp og plast, og vi skjønte stort sett ingenting av hva det var.

Hjemmelaget slim

Tilbudspakke med sminke og slim
Tilbudspakka
Hjemmelaget slim
Mislykka slim
Klara og «slimet»

Vi fant til slutt en bruksanvisning for slimet gjemt inne i alt søplet. Så vi kjørte på med målebeger, ristet pulver og vann og ventet. 15 minutter senere kommer det ut en smørje som ikke er i nærheten av slim. Klara tar det ut av beholderen og det er gørr og elendighet overalt. Snakk om ubrukelige greier. Det er fullt forståelig at det greiene her blir lurt på tilbudshaier som meg. Vi fikk i det minste sminket oss med litt turkis øyenskygge. Mens vi holdt på med det, stakk Willy på kjøkkenet og tjuvspiste av sukkeret som stod der, og nektet i etterkant. Dessverre for han trengte vi ingen Sherlock Holmes for å finne beviser på at det var han. Puslespill for familien var ihvertfall en større suksess enn hjemmelaget slim. Alle tre har faktisk allerede begynt å mase om når vi skal fortsette med puslingen.

Jeg har ikke tatt noe sukker

Billy Idol – Rebel Yell

Det er kanskje å dra det langt at jeg så like tøff ut som Billy Idol, men håret var ikke milevis unna. Rebel Tell er uansett like tøff i dag som i 1983.

2 thoughts on “1.500 brikkers puslespill og hjemmelaget slim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *