En blogg for familier med lopper i blodet
Klara og Nelly klatrer på Kastellet skole

Søndag ettermiddag og koronastengt

Dagens høydepunkt ble en runde fotball med ungene på Kastellet Skole. Willy begynner å bli såpass bra at jeg ikke lenger bare kan surre rundt. Da snapper han ballen fra meg med en gang. Det endte så klart med at jeg ble svett og Willy vant, med hjelp fra Nelly. Nå har de blitt hentet av Johanna og jeg har ikke en dritt å gjøre.

Andys Pub
Andys er stengt

Det meste er jo stengt og treffe folk er jo også nesten ulovlig nå. Jeg tenkte jeg kunne stikke ned på Andys Pub i Storgata og se Liverpool – Leicester kl 20:15, men selv Andys er stengt ettersom all skjenking i Oslo er stoppet. Så da har selv Andys, Oslos eldste pub som de skryter av, stengt. Så det ble ikke en alkoholfri øl på en Liverpoolpub i dag.

Serie, fotball og Fantasy

Det er heller ingenting annet å gjøre. Fy helvete så kjedelig. Jeg går hjem og tjuvpusler litt på de 1.500 brikkene ungene og jeg jobber med. Så blir det noen episoder av Top Dog. En svensk serie etter Jens Lapidus sine bøker. Jeg liker forfatteren og har lest flere av bøkene hans. Serien er ganske bra, men jeg multitasker i tillegg. Jeg må få sendt inn en jobbsøknad. Jeg sitter jo uten fast jobb ettersom jeg har drevet for meg selv en stund, men nå har jo ting endret seg. Så jeg trenger en jobb så banken gidder å gi meg boliglån. Men jeg har egentlig ingenting å sutre over, så jeg forsøker å ikke gjøre det.

1500 biter av Jan van Hauseren
Tjuvpusling

Endelig begynner Liverpoolkampen. Slutt på multitaskinga. Vi vinner så klart enkelt over serieleder Leicester. 3-0. Et ekstra lyspunkt er at Jota scorer, og jeg har trada han inn på Fantasylaget mitt. Jeg trenger en heftig opptur her, men får det ikke nå heller. Det ser ut til å bli nok en rævva sesong. I skrivende stund er jeg nr 999.340 av ca 7.500.000. Det er ikke etter planen. I tillegg har jeg fått beskjed om å bytte lagnavn. Die Wustenfuchsen ble visst for hard kost. Altså, Ørkenrevene. Skjønner ingenting. Det er jo en hyllest til Rommel som lot nazistene i stikken. Jaja. En flott søndag ettermiddag/kveld. Måtte det komme flere av disse innholdsrike dager.

Navn: CHANGE NAME
3-0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *