En blogg for familier med lopper i blodet

Vitser for barn

Willy har fått hjemmelekse. Han skal skrive en vits. Vi må komme på noen vitser for barn. Enkelt tenkte jeg. ER IKKE DET VETTU! Det holder på en måte ikke med de tomatene som går over veien. Jeg tenker at et kjapt googlesøk gjør susen. Gjør ikke det gitt. Det er bare ræl. Mulig jeg legger for mye i det, men jeg kan ikke sende med Willy vitsen: Menneskets beste venn har fire ben, og kalles sofa. Eller: Er hunden din trofast?
– Kjempe trofast, jeg selger den gang på gang, men den kommer tilbake hver gang. Det er hverken morsomt eller forståelig for en 6-åring. Vi får finne på noe annet.

Bæsj, tiss, promp

Min favoritt

For meg er dette så klart alltid en innertier. Dette er ikke bare vitser for barn. Funker på en 41-åring også. Favoritten min blir for lang for Willy å skrive. Det er den med svensken, norsken og dansken som skal se hvem som kan være lengst inne i grisehuset. Hvor svensken og dansken kommer løpende ut, mens nordmannen promper og grisen løper ut. Kjempeartig. Men så forstår jeg at bæsj, tiss, promp gikk litt av moten når han begynte på skolen. Han er jo blitt voksen. Men bare vent. Den gode humoren kommer tilbake. Vi får finne på noe annet skyts. Da kommer jeg på det geniale. Alle Barna.

Alle Barna – Perfekte vitser for barn

Alle barna vitser
Alle barna
Vitser for barn
Stakkars Linn

Det er jo genialt. Jeg husker jeg hadde en vitsebok når jeg var yngre med bare Alle Barna vitser i. Nå er det bare å komme på en som er morsom for 1. klassinger. Eller så kunne jeg dratt spøken som søsteren min og jeg tok på faren vår. Vi lærte lillebroren vår på 4 år vitsen: Alle barna var jomfru bortsett fra Ulla. Hun var nyknulla. Så fikk vi han til å si den til pappa. Det ble et helvetes rabalder, men utrolig morsomt. Kanskje ikke like morsomt om den blir lest opp i klasse 1B. Så vi går for noe litt enklere som Willy syns er morsomt, og som også en skolekompis og faren hans syns er bra. Så da ble det: Alle barna spilte fotball, bortsett fra Frode. De spilte med hans hode. Dette må da være mer enn godt nok.

Noen utvalgte vitser for barn

  • Alle barna tittet inn i mikrobølgovnen, unntatt Knut, han tittet ut.
  • Alle barna stekte pølser unntatt Lill, hun var grill.
  • Alle barna lekte med motorsag unntatt Svein, han var grein.
  • Alle barna tegnet en apekatt unntatt Kjell han satt modell.
  • Alle barna lekte med påleggsmaskinen unntatt Iver, han kom ut i skiver.
  • Onkelen min er blitt rik på grunn av andres feil, sa Tove. Hva driver han med, spurte Ole? Han eier en viskelærfabrikk.
  • Vokser du fortsatt, pappa? Hvordan det? For hodet ditt stikker opp av håret.
  • Jeg har alltid lyset tent om natten på grunn av tyver” sa Josefine. “Det er å sløse med strømmen” sa Oskar. “De har jo alltid med seg lommelykt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *