En blogg for familier med lopper i blodet
Verdens styggeste juletre

Verdens styggeste juletre

Det er den tiden på året igjen. Vi er kanskje litt tidlig ute, men det er på tide å pynte juletreet. Noe som skal vise seg å kanskje bli verdens styggeste juletre. Jeg stakk på Clas Ohlson og Europris for å finne fake juletre. Det koster rundt 3.000 spenn for noe ålreit med ferdigmonterte lys. Det syns jeg var i overkant drøyt. Men jeg har jo lovet ungene å pynte juletre. Jeg nekter så klart å legge mye penger i det, og finner det geniale. Et såkalt 3D juletre på Europris. Satt ned fra 499,- til 149,-. Jeg kliner til. Jeg fyller på med litt glitter. Kuler har jeg hjemme ettersom jeg har råhandla på ebay. Ungene blir ikke like imponert over handlingen til far.

Et reinsdyr og en mus
Et reinsdyr og en mus
gaver fra eBay i stil til verdens styggeste juletre
Lysende gaver kjøpt på eBay

Ebay har så klart stort sett sviktet meg. Jeg har fått noen stakkarslige kuler og noen julegavelys. Alle de tækki lysstrimlene jeg har har kjøpt, og alt annet krimskrams glimrer med sitt fravær. Jeg som skulle gå all american og fylle opp med stæsj. Istedenfor ser det ut til at det blir ganske så stusselig. En elg og en mus står i stil til verdens styggeste juletre. Alt blir litt som da vi skulle lage slim. Heldigvis har jeg kjøpt en boks pepperkaker, så det redder stemninga.

Avslutning med Stjernestøv og Charlie og sjokoladefabrikken

Pepperkaker
Stjernestøv etter pynting av verdens styggeste juletre
Stjernestøv

Ungene angriper pepperkakene og det ser med ett bombet ut her. Jeg kan bare riste på hodet, glise og la det stå til. Juletreet er ferdig pynta, og vi slenger oss på sofaen. På tide å se julekalenderen. Stjernestøv. Nok en hyggelig julekalender, rett i gata til Snøfall som vi var så fan av i fjor. Akkurat passe spennende. Og som vanlig avsluttes dagen med et nytt kapittel i Charlie og Sjokoladefabrikken. Det nye i dag er at Willy overtar lesinga. Veldig kult at han har lyst, ettersom lesing ikke har vært noen favoritt ennå. Han leser en side, så må jeg overta. Boka er perfekt, og vi har ikke mange kapitlene igjen. Da skal vi se filmen.

God stemning
Høytlesning

Julesanger til verdens styggeste juletre

Her er det vanskelig å velge, så jeg er nødt til å gå for 2. Verdens beste og verdens morsomste julesang. Jeg elsker begge, og det blir ingen jul uten. Akkurat som det ikke blir noen jul uten Love Actually.

Fairytale of New York
Christmas all around

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *