En blogg for familier med lopper i blodet

Willy blir 6 år

Tida flyr som vi sier. Willy skal ha 6 årsdag. Det blir jo ganske amputert pga koronasituasjonen som roter til det meste, men vi skal få mekket til en bra bursdag allikevel. På dagen, 8. desember blir det feiring med vår lille familie. Det blir fint og samles alle 5 for en gangs skyld. Så er planen at 2 kompiser av Willy skal være med ut å grille 9. desember. Vi kan jo ikke samle sammen klassen hans nå, som var den egentlige planen. Men dette blir minst like bra. Men først blir det kake hjemme hos meg med gjengen.

Gratulerer med 6 års dag Willy
Gaveåpning på 6 årsdag
Gavene først

1. del av 6 årsdag

Det ble så klart start med 6 årsdag allerede på morgenen. Da var alle hos Johanna med meg på facetime. Willy orka ikke å stå opp når bursdagssangen kom. Han hadde gledet seg så mye dagen før så han klarte ikke å sovne. Nå betalte han prisen. Ganske artig. Etter skole og barnehage ble det kake og gaver hos meg. Lego, bilbane, brettspill. Han hadde ønsket seg 1 ting, og det var ingen av disse, men han ble superglad. Da tok det så klart helt av når han fikk klokka han hadde ønsket seg. Det var det eneste han ønsket seg til bursdagen, så det gikk helt rundt for han. Det var såvidt han gadd å blåse ut lysene på kaka. Det gikk litt over når han fikk smaken på sukkeret, men han mekka med klokka resten av dagen. Så nå er det neste at han skal gå alene hjem fra skolen, ettersom det er telefon på klokka.

Servering av kake på 6 årsdag
Servitrisene
Lysa går ned for telling

Vi hadde en super dag. Alle var fornøyde, men spesielt Willy så klart. Nå er han virkelig stor gutt. 6 år æ gitt. Så nå blir det en liten runde med Stjernestøv på NRK og så er det senga. Det må lades opp til i morgen.

2. del av 6 årsdag

Da er det på tide å få med guttegjengen. Jeg skal hente guttene på skolen. De er helt i 100 når jeg kommer. Vi skal ta trikk bort til Sportsplassen og gå opp til en park rett ved Ekeberg Dyrepark som vi har besøkt en del ganger før. Det er så klart kult å kjøre trikk og guttene oppfører seg eksemplarisk. De passer også på at jeg tar på munnbind, selvom jeg får beskjed om at jeg ser rar ut. Vi kommer oss frem og Klara, Nelly og Johanna venter på oss. Det er fyrt opp fakler og vi får fart på bålet. Mens alle griller pølser så stikker jeg og gjør klart til en natursti i mørket.

Mørkt og kost/skummelt
Ny oppgave

Natursti i mørket

Jeg har fikset 6 poster. Hver post er merket med en liten lommelykt som blinker slik at vi finner den. Alle lyktene har forskjellig farge. Jeg deler ut en bok som inneholder spørsmål og oppgaver. Når de finner en farget lommelykt må de finne fargen i boken og løse oppgaven. Det er blant annet å kaste ball på bokser, finne ut hva som er verdens raskeste dyr og ha smakstest og gjette hva det er. Planen er at de får lykta om de løser oppgaven. Jeg har flyt, og alle oppgavene blir løst og alle får hver sin farget lykt. Det er super stemning.

Smakstest på 6 årsdag
Smakstest

På slutten av dagen blir det gaveutdeling før vi rusler ned til trikken igjen. Nelly blir med gutta, mens Johanna og Klara tar bilen. Alle er på kjempehumør og når jeg møter guttene dagen etterpå har begge med seg lyktene fra dagen før. Vel brukte 15 kr på TGR. Så det ble en kjempe bra 6 årsdag for Willy, selvom det blir litt amputert med gjester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *