En blogg for familier med lopper i blodet

Føkk pizza

Klokka er 21, jeg kjeder meg og er sulten. Pizza på Holtet Pizza? Jeg går inn på dette internettet og finner sjappa. Ingen telefonnummer og eneste mulighet er å bestille med hjemkjøring. Det er jeg alt for gjerrig til. 200 spenn for en pizza!! Føkk pizza. Jeg spiser 4 trøtte kyllingvinger og en tørr brødskive fra i går og drar på meg joggeskoa. Det blir isteden en tur på min faste rute rundt på Nordstrand.

Nordstrand rundt
Analyse

Det går overraskende lett på de 2 første kilometerne, så jeg bestemmer meg for å holde høyt tempo. Det ender med pers på nesten ett minutt. Jeg er sjukt fornøyd. 4:36 på kilometeren. Det lukter Sentrumsløpet lang vei. Det frister til og med å melde seg på Gøteborgsvarvet, som er en halvmaraton. Det arrangeres hvert år rett rundt bursdagen min. Eks svigers har løpt det 25 ganger, noe jeg har hørt et par ganger før. Det hadde jo smakt å pisse på persen hans, og sendt det på en dvd til han. Noe som er det mest avanserte mediet han bruker tror jeg. Men rett rundt bursdagen min betyr også rett rundt 17. mai. Det er heldigvis en mandag i 2021. For ungdommen er det en tredagers. Kanskje det blir halvmara og 17. maifeiring med unga for min del.

Gangs of London

Ihvertfall sjukt deilig å legge seg med beina høyt og se på Gangs of London nå. Det har jeg fortjent etter jeg har svidd av 576 kalorier ifølge Strava, istedenfor å dytte i meg rundt 1.000 fra en slaskete pizza fra Holtet. Nei, føkk pizza og heia sommerkroppen.

Løpelåt

Ja, jeg la opp til at det skulle bli Sommerkroppen av Mads Hansen, men så dypt synker jeg ikke. Sorry Maradonahansen. Det er i stedet første låt på løpelisten min. Den legendariske Baba O´Reilly av The Who.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *