En blogg for familier med lopper i blodet
Hvervenbukta rundt

Hvervenbukta rundt

Dette har vi gjort en del ganger før. Gått Hvervenbukta rundt. Det er en fin runde. Målestolpene sier 2,5 km rundt det jeg kaller halvøya, men det er litt kortere. Ikke er det halvøy heller, ettersom en halvøy skal ha hav på 3 av 4 sider. Men Pokemon stopp er det her. Vi driver fortsatt med det. Vi startet i januar 2020. Rett før vi dro til Madrid, hvor vi ble litt hekta. Nå er vi på level 33, noe vi er stolte av. Det er et stykke opp til viseadministrerende på skolen til Willy som er på level 43.

Willy går Hvervenbukta rundt
Willy
Klara sjekker Pokemon

Runden er nesten like hyggelig nå som på sommeren. Vi hopper over badinga bare. Ikke har vi med pølse på termos heller, men det gjør ikke noe når hele familien på 5 er samlet for en gangs skyld. Hvervenbukta er hyggelig. Det er en fin kafe her også. Anne på Landet. Vi drasser ikke med hele gjengen inn i dag, selvom det frister. Mye mer enn sandstranda. På tide å stikke hjem. Willy skal være med meg hjem, mens Johanna og jentene skal på juleverksted. Flere ting å pynte med til jul. Det blir artig.

Løpe Hvervenbukta rundt

Jeg liker jo Hvervenbukta rundt ekstra godt, så når jeg har litt tid for meg selv, stikker jeg ut og løper noen runder. Da får jeg sjekka lengden også. Rett i overkant av 2 km, så jeg tar en dag med 4 runder og en annen dag med 3 runder. Ganske perfekt med kupperingen, bortsett fra mine 41 år gamle fotballknævr begynner å skrangle litt. Bratt nedover er ikke noe de liker. Men tempoet er okay, så jeg er allikevel fornøyd.

Hvervenbukta rundt x 4
Hvervenbukta rundt x 4
Hvervenbukta rundt x 3
Hvervenbukta rundt x 3

For Reasons Unknown

Så det er vel bare å si som i starten på For Reasons Unknown med en av mine absolutte favorittband The Killers: I look a little bit older.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *