En blogg for familier med lopper i blodet

Hvem er familien på loffen?

Vi er en familie på 5, med en gutt født i desember 2014 og tvillingjenter født i mars 2016. Willy, Klara og Nelly. Nok å henge fingrene i, sier de fleste vi møter. Ja, det er jo riktig, men det er ikke dermed sagt at en ikke kan finne på mye moro. På utsiden ser vi sikkert ut som en vanlig A4 familie. Stasjonsvogn, enebolig på Nordstrand i Oslo, tre barn i barnehage og far og mor i fast arbeid. Vi mangler bare hund og hytte på fjellet. Problemet vårt er at vi ikke er store fan av å «henge i heimen». Ikke av hytte på fjellet heller. Vi har det som artigst når vi hekter på campingvogna på Forden på jakt etter en ny campingplass. Så når helgen kommer, kommer også panikken. Hva skal vi finne på? Hvor skal vi dra? Blir det med vogna eller uten? Hjemme skal vi i hvert fall ikke være. Så denne bloggen skal handle om hva vi 5 i verdens rikeste og beste land kan gjøre med all fritiden vi har.

Vi er hverken rike eller fattige, men vi er gode på å prioritere. Prioritere det vi liker, og det er å reise. Om det er en overnatting fra lørdag til søndag på en campinghytte eller 3 uker i Thailand. Eller vårt neste store mål. 2 måneder utenlands. Det er ikke dermed sagt vi spiser nudler og drikker vann hver dag, men vi bruker heller Lev Vel bleiene til Rema 1000 enn Libero, og tusen takk til First Price. Så med en gjennomsnittslønn er det fullt mulig å gjøre veldig mye gøy nesten hver helg og i feriene uten at regningene går til inkasso. Nå har for så vidt det også skjedd, men det er fordi vi surrer.

Vi setter gjerne pris på tilbakemeldinger, eller kommentarer. Både her på bloggen og på e-mail: familienpaaloffen@gmail.com.

Hilsen Frode, Johanna, Willy, Klara og Nelly.